Zavartalan munkavégzés a Regus szolgáltatásaival

Regus Business Lounge Budapest

Regus Business Lounge Budapest

Bár a legtöbb cégvezető vagy vállalkozó szeretne saját irodahelyiséget kialakítani, valószínűleg sokaknak meggyűlt már a gondja azokkal az adminisztrációs ügyekkel, melyek gyakran az iroda fenntartásának függvényei. Ezért aki szeretne elegáns és professzionalitást sugalló munkahelyet, azonban nem szeretné az azzal járó papírmunkákat, illetve számlákat intézni, annak ideális megoldást jelenthetnek a Regus rugalmas irodamegoldásai.

A Regus által kínált irodamegoldások ugyanis a rugalmas bérleti időtartamnak, a teljesen bútorozott és technológiai eszközökkel felszerelt irodáknak, tárgyaló- és üléstermeknek, a magas szintű adminisztratív segítségnek, továbbá a recepciós szolgálatnak köszönhetően azonnali üzleti jelenlétet és presztízst képesek teremteni bármely vállalkozásnak anélkül, hogy az ügyfeleknek a mindennapi papírmunkával kellene értékes idejüket tölteniük.

Továbbá a Regus virtuális irodaszolgáltatásának részeként presztízsértékű üzleti címet tudhat magáénak minden otthonról dolgozó vállalkozó, mely nagy mértékben megkönnyíti az ügyfelekkel való kapcsolattartást is.

A Regus irodaházai Budapestnek az üzleti életben fontos szerepet betöltő részein helyezkednek el, ugyanakkor kiváló tömegközlekedési összeköttetésekkel is rendelkeznek. A fővárosban összesen 7 központja található meg a globális irodaszolgáltató vállalatnak: a Rákóczi úton, az 5. kerületben a Kossuth tér közelében, valamint a Szabadság téren, a Váci úton, Óbudán és Újbudán, továbbá az Astorián. A magyarországi irodaházak egy 3000 helyszínt számláló hálózat részei, amely megkönnyíti a vállalkozások külföldre való terjeszkedését, illetve az ezzel járó bürokratikus kötelességeket is átvállalja a Regus mindig elkötelezett, hozzáértő csapata.