A féltékenység jelei, mire figyeljünk?

találka.hu

találka.hu

Unalmas volt egyedül. Mindig, mindenhova egyedül jártunk. Ennek véget vetettünk egy csapásra. Már jobb az életünk, kis izgalom ránk is fér. Regisztráltunk egy társkereső oldalon. Levelezünk néhány emberrel. Talán hosszabb távon is szerencsénk lesz. Bár nem ilyen könnyű a dolgunk.

Amennyiben társra vágyunk, regisztrálunk egy internetes társkereső portálon. Nagyon egyszerűen megtehetjük. Semmilyen kötelezettséggel nem jár. Csupán azzal, hogy ne hamis dolgokat áruljunk el magunkról a másiknak. Ne csapjunk be másokat. Végül levelezünk emberekkel. Esetleg rátérünk egyetlen emberre, mivel a másik nagyon szimpatikusnak tűnik. Megfogott belőle valami. Majd randizgatunk végre valahára. Jobban megismerjük a párunkat. Megfigyeljük a szokásait, mit, miért tesz és mond.

Sajnos sokszor ekkor derül ki, hogy mennyire is tudunk féltékenyek lenni. Mivel zavaró, ha a másik véletlenül ránéz egy emberre. Mondjuk egy másik nőt, vagy férfit is megnéz. Ebben semmi rossz nincs. Az ember nem vak. Persze nem mindegy, hogyan nézi meg, milyen szemmel. Tehát a Találka.hu szerint a randizás kezdeti fázisában kiderül, hogy féltékeny-e a párunk. Ne legyünk azok, hiszen nem vezet semmi jóra. Örökké azon gondolkodni, most mit csinálhat a társunk, hol lehet, kivel beszélhet. Majd telefonálgatni neki minden percben, hogy hol van. Nincs jövője az ilyen kapcsolatnak. Bízzunk meg a párunkban. Hiszen egy egészséges kapcsolat alapja a bizalom. Máris halott az a kapcsolat, ahol nincs meg ez a kötelék. Próbáljuk meg kialakítani már az elején ezt.