Páratlanul kedvező a babérmeggy ár

Ki ne szeretne a kertjébe igazi mediterrán hangulatot varázsolni, mégpedig úgy, hogy a családi kassza se ürüljön ki a hosszú időre szóló befektetéstől? A latinul Prunus laurocerasus néven ismert, fényes levelű örökzöld cserje mindkét elvárásnak tökéletesen megfelel, főként, ha a Gardencentrum virtuális növényboltból rendeljük meg, ahol a babérmeggy ár igazán pénztárcabarátnak tekinthető.

Ebben az online virágkereskedésben többféle változatban is megtaláljuk ezt a nyári meleget és téli hideget egyaránt jól bíró, szépséges növényt, ami sövényt alkotva, egész évben az udvarunk, kertünk dísze lehet.

Ha alaposan szétnézünk az említett webshop honlapján, láthatjuk, hogy a babérmeggy árak között a szabadgyökerű, 40-60 centire növő Novita fajtájé a legkedvezőbb, amit tavasszal vagy ősszel kell elültetni.

Ennek kisméretű változata, a Novita P9 ugyanennyibe kerül, vagyis a babérmeggy ára ez esetben is 1990 Forint, ám ez a növény korlátozott mennyiségben kapható, így, ha erre esik a választásunk, nem érdemes halogatni a rendelést.