Lipikar Baume AP+ La Roche Posay bőrgyógyászok által kifejlesztve

Szeretne egy olyan testápolót, ami nem ragacsos, hamar beszívódik és bársonyossá, egészségessé varázsolja a bőrét? Ha a válasza igen, akkor a Lipikar Baume AP+ La Roche Posay csodás elixír lesz a bőrnek.

Ezt a terméket ráadásul bárki használhatja, hiszen könnyed textúrájának és a prémium összetevőinek köszönhetően, úgy az extra száraz, mint a normál vagy a zsíros bőrre is hatékonyan alkalmazható. Tévhit ugyanis az, hogy a normál és zsíros bőr nem igényel hidratálást.

A Lipikar Baume AP+ La Roche Posay azonban mégis a nagyon száraz, érzékeny és ekcémára hajlamos bőrre a legjobb. Sokan nem mernek bármit használni az extra száraz vagy pedig az ekcémás bőrükre. Ez így helyes is, hiszen a már említett bőrproblémákat odafigyeléssel kell kezelni.

A Lipikar Baume AP+ La Roche Posay rendkívül hatásos az irritált és ekcémás bőr ápolására. A termék nem tartalmaz szteroidokat, illat- és színezékmentes, ráadásul bőrgyógyászati és gyermekorvosi felügyelet mellett tesztelték, vagyis bátran kipróbálhatja.