A Tena pelenka kiválóan illeszkedik

A speciálisan kifejlesztett termék célja, hogy megkönnyítse azok életét, akik inkontinenciával küzdenek. A Tena pelenka eltérő méretben szerezhető be. Az egyik legfontosabb jellemzője, hogy minden körülmény között képes szárazon tartani a viselőjét.

A belső rétege úgy van kialakítva, hogy a lehető leggyorsabban elvezesse a nedvességet, csökkentve ezzel a bőrirritáció kialakulásának az esélyét. Ez kimondottan lényeges hosszú ideig tartó viselés során. Szagsemlegesítő tulajdonsággal is rendelkezik, így a felhasználónak nem kell aggódnia a kellemetlen helyzetek miatt.

A Tena pelenka jól simul a testhez, ami azt jelenti, hogy szinte észrevehetetlen. Egyszerűen felvehető és eltávolítható. Az oldalsó részén lévő tépőzáras vagy ragasztós rögzítések megkönnyítik az illeszkedés beállítását.

A termék jelentős mértékben javítja a felhasználó életminőségét, hiszen lehetővé teszi azt, hogy aktív maradjon a mindennapokban. A Tena pelenka kifejezetten hasznos, mivel biztosítja a szivárgás elleni védelmet és az egész napos komfortérzetet.