James Nicholson póló az alkalmazottaknak és a klienseknek

James Nicholson póló

James Nicholson póló

A cégek alkalmazottai naponta hosszú órákat töltenek el a munkahelyükön, ezért tanácsos olyan munkaruhát, pólót beszerezni számukra, amelyek rendkívüli minőségűek. A James Nicholson póló színvonalas piqué anyagból készül, a gallérja és a karszalagok kötöttek. A gombok az anyaggal megegyező színűek, a válla pedig dupla öltéssel van varrva.

A cegespolo.eu webáruház számtalan színben bocsájtja áruba ezt a fajta galléros pólót. Ebből a gazdag választékban minden cégtulajdonos meg fogja lelni a vállalkozásának megfelelő darabokat. Helyben lehetőség van arra, hogy belehímeztesse például a cég logóját, ebben az esetben még kap 3% kedvezményt a termék árából.

Ugyanakkor nemcsak az alkalmazottaknak adhat James Nicholson pólót, hanem a klienseknek is, ez ugyanis igazán kedves gesztusnak számít feléjük, így garantáltan visszatérnek még. Tehát fontolja meg alaposan, mennyi pólóra van szüksége és annyit rendeljen! Ha kérdése volna a James Nicholson pólót illetően, tárcsázza a honlapon található telefonszámot!