Igazán aerodinamikus Thule tetőbox

Thule tetőbox

Gyakran utazunk az országon belül vagy éppen külföldre? Mindig jól jön egy kicsivel több hely, ahová még pakolni lehet a kocsi megszokott rakterén kívül? Akkor itt a tökéletes megoldás, a Thule tetőbox képében! A termék több méretben kapható, teljesen változó űrtartalommal. Kialakításától függően, nemcsak sok mindent, de akár nagyon hosszú, össze nem hajtható felszereléseket, amilyen például a síléc is pakolhatunk bele.

A Thule tetőbox gyorsan és biztonságosan rögzíthető, amennyiben rendelkezésre áll ehhez a megfelelő kiegészítő. A kialakítása nagyon aerodinamikus, így aztán nem okoz különösebb légellenállást, amivel visszafogná az autót, ezzel növelve az üzemanyagköltségeket. A Thule tetőbox kiváló befektetés, ami megéri az árát.

Hosszú éveken át ki fogja szolgálni minden igényünket és nem hagy cserben a nehéz körülmények között sem. Nem fog többé gondot okozni a pakolás, mert amikor a hátsó raktér már teljesen megtelt, még ott lesz a Thule tetőbox több 100 literes kapacitással. Ismerjük meg a termékek sajátosságait és vásároljuk meg azokat online!