A torx kulcs hasznos eszköz lehet

Torx kulcs

A csavargyártó cégek számos méretű és típusú csavart dobnak piacra évről évre. Ezek mind változatos menettel és fejjel rendelkeznek. Alapvetően süllyesztett és a nem süllyesztett fejű csavarokról beszélhetünk, amelyekhez megfelelő kulcs is párosul. A torx kulcs egyike a kevésbé ismert szerszámoknak, amely nagyban hasonlít a népszerű imbuszkulcshoz. A hatágú csillaghoz hasonlítható végződés főleg a műszerekben és a kisebb gépekben található megfelelő csavarokhoz illik.

Így ezt a szerszámot akár imbusz kulcsként is használhatjuk. A szerszamsziget.hu webáruházban óriási választék található minden szerszámból, így a torx kulcsból is. A javarészt szettben árusított kulcs többféle méretben kapható, gyakran egyedi csomagolásban.

A könnyen elveszíthető, kisméretű, keményfém torx kulcs többféle, rögzíthető tokban foglal helyet, így mindig egy helyen van az összes méret. A készlet kis helyen is elfér. Aki még nem ismeri ezt a fajta kulcsot, itt az idő, hogy megismerje. A széles választékban biztosan rátalál a kedvező árú, megfelelő termékre.