Egy blog az önismeretről, őszintén a pszichológus szemével

A pszichológus mindenkit meghallgat!

A pszichológus mindenkit meghallgat!

Az interneten számtalan hasznos írás van, amelyek az önismeretről szólnak, ezért ha valaki egy picit magával is szeretne foglalkozni a hétköznapok sűrűjében, akkor szakítson időt és olvasson el néhány ilyesféle írást. A http://ferlespeter.hu/category/blog/ oldalon Ferles Péter cikkei közül lehet válogatni, amelyek mindegyike valamilyen problémával foglalkozik.

De hogyan segíthetnek Önnek ezek az írások? Talán ha sorra veszi mindegyiket, akkor biztosan fog olyan cikket is találni, amelyben a pszichológus éppen az Ön életét nehezítő problémáról ír. A http://ferlespeter.hu/category/blog/ weboldalon több önismerettel, párkapcsolati gondokkal és egyéb magánjellegű témákkal is találkozhat.

Ha Ön mindig szeretne értesülni a legfrissebb cikkekről, akkor iratkozzon fel a blogra, így ha valamilyen új írás kerül fel, akkor arról értesülni fog e-mailben. A feliratkozást a http://ferlespeter.hu/category/blog/ címen található honlap jobb oldalán intézheti el, továbbá ugyanitt egy „Kérdezz-felelek” mező is van, amelyben ha valamit kérdez, akkor a pszichológus válaszolni fog.