Zuhanykabin a modern lakásba

A víztakarékos zuhanykabin

A víztakarékos zuhanykabin

Legyen a fürdőszoba stílusos és egyben környezetbarát! Ezért több mindent is megtehetünk, de a víztakarékosság ez egyik legfontosabb nézőpont, amit szem előtt kell tartanunk. Egy jól kialakított, dekoratív zuhanykabin, igazán sokat segíthet ebből a szempontból. De miért pont ezt válasszuk?

A válasz csupán annyi, hogy könnyű a beszerelése, ami akár pár óra alatt megtörténhet és egyszerűen nagyon praktikus eleme a fürdőnek. A környezetbarát szempontok szinte másodlagosak, de mindenképpen szem előtt tarthatóak. Már az iskolákban is sokszor megemlítik, hogy a víz egy olyan kincs, amivel érdemes csínján bánni, mert ha elfogy, akkor nagy bajban leszünk.

Egy zuhanykabin tényszerűen kevesebb vizet fogyaszt egy mosdás alkalmával, mintha azt kádban végeznénk. Ezek mellett, még olyan egyszerű érvek is szólhatnak mellette, mint a helytakarékosság. Tisztítása és karbantartása igazán egyszerű feladat, amit a sok esetben láthatatlan vízkőmentes felületek is segítenek. A zuhanykabin oldalait biztonsági üvegből készítik és a csúszásmentes felületek kialakítására is nagy hangsúlyt fordítanak.