Dr. Szántó Hajnalka munkájának bemutatása

Dr. Szántó Hajnalka

Dr. Szántó Hajnalka

Kecskemét lakói rendkívül szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen van a városukban legalább egy, ha nem több olyan különleges szakértelmű orvos is, mint akiről most említést teszünk. A bőrrel foglalkozó, nagy tudású Dr. Szántó Hajnalka röviden szólva nem tegnap kezdte a szakmát. Munkája során rengeteg tapasztalatot gyűjtött, és ezeket minden nap megpróbálja felhasználni a betegei javára.

Ami pedig különösen értékelendő a munkájában az a nyitottság, ami az új technológiák felé orientálódását illeti. A gyakorlat azt mutatja, hogy rendkívül naprakész az újdonságok területén, és ez azért fantasztikus, mert nem kell hosszú éveket, esetleg évtizedeket várni, mire egy-egy új technológia elterjed nálunk is.

A pácienseknek megnyugtató érzés szokott lenni, hogy az orvosuk folyamatosan figyeli a szakmai újdonságokat, és amit érdemes, azt ő maga is átemeli a gyakorlatba. Akit bővebben érdekel a doktornő múltja, a honlapján pár pillanat alatt áttekinthető Dr. Szántó Hajnalka háttere, tanulmányaitól kezdve napjainkig.