A vonalú ruhák mindenféle alkatra

A vonalú ruhák

A vonalú ruhák

Bizonyos típusú ruhadarabok csak a vékonyaknak állnak jól, míg vannak olyanok is, amelyek kimondottan a dús kebleken és a kerekded formákon tudnak igazán érvényesülni. Azonban az A vonalú ruhák mindenféle testalkaton remekül mutatnak, így ezek közül bárki nyugodtan válogathat.

Sőt, aki nem tudja, hogy milyen modelleket kellene választania az alkatához, annak is az A vonalú ruhák jelenthetik a legjobb alternatívát, mert ezekkel biztosan nem fog mellényúlni. Dönthet hosszú, rövid és egészen mini változatok mellett is, mert maga a fazon mindenképpen jótékony hatással lesz az alakjára, mivel az A vonalú ruhák karcsúsítják a derekat és elfedik az esetleg derék és hastáji plusz kilókat.

Persze érdemes objektíven megvizsgálni azt is, hogy melyik hosszúság lenne az ideális, de igazából az a lényeg, hogy jól és magabiztosan érezze magát az öltözékében. Ha ezt a rövidebb verziók tudják megadni az A vonalú ruhák közül, akkor nincs miért földig érőt megvenni, ha pedig komfortosabban tud mozogni a hosszú példányokban, akkor nem muszáj erőltetni a miniket.