A csakra karkötő varázslatos hatásai

Csakra karkötő

Az emberi test 7 fő csakrára osztható fel, ezek az ember energetikai központjai és három különböző szinten működnek: fizikai, érzelmi és spirituális. Ezek kiegyensúlyozott működését segíthetjük elő a csakra karkötő viselésével. Az ékszer színei harmonizálnak és különféle ásványi kövekből van elkészítve.

Rezgésük, ha a megfelelő helyen használjuk, kezelik az eltérő szervi problémákat és elősegítik a mihamarabbi felépülést. Nemcsak egészségügyi, de lelki problémákat is képes megoldani, tisztítja a tudatunkat, megkönnyíti a mindennapi stressz legyőzését.

A csakra karkötő a következő köveket tartalmazza: vörös jáspis, karneol, tigrisszem, rózsakarc, kalcedon, szódalit, ametiszt és ahhoz, hogy ezek rezgése harmonikusan működjön, hozzájárul a hegyikristály. Tisztítása nagyon egyszerű, csak sima tengeri sóba kell helyezni és benne hagyni pár órán át. Próbálja ki Ön is az ásványi ékszereket, hogy megtapasztalhassa a rengeteg pozitív hatásukat a szervezetére! Egyszerűen megrendelhető, az csakra karkötő forgalmazásával foglalkozó weboldalakról, de személyesen is megvásárolható.