A paleo élelmiszerek tápanyagokat tartalmaznak

Cukormentes sütemény

Számos étel alapjául szolgálhatnak, ezért ideje megismerkednünk velük, mert a táplálkozási szokásaink befolyásolják a mindennapok teljesítményeit.

A paleo élelmiszerek rengeteg alternatív megoldással szolgálnak, hogyha a hagyományos hozzávalók nem alkalmazhatóak egy-egy étel elkészítésekor. A glutén gyakran nem kedvez az emberi szervezetnek, főleg ha a túlzott fogyasztása előtérbe kerül. Viszont, a Szafi reformtermékeknek hála, ez könnyen orvosolható.

Ezt a termékcsaládot megtalálja nálunk, hogyha ellátogat a weboldalunkra. A paleo élelmiszerek fogyasztásával nem kell lemondania a csokoládé nyújtotta örömökről sem. Természetesen, ami az izmok karbantartásához elengedhetetlen az a fehérje. A fehérjeporok egyensúlyban tartják a napi fehérjebevitelt, kiváltképp akkor, hogyha rendszeresen végez testedzést.

A paleo élelmiszerek ilyenkor nagyban hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez is. A vitaminokról sem szabad megfeledkezni, ezért aszkorbinsav hozzáadásával igazi vitamin-bombákat varázsolhat az ételekből.