Az intenzív angol nyelvtanfolyam igazodik az igényekhez

Intenzív angol nyelvtanfolyam

Túl nagy nyomás nehezedik Rád és nem elég az a tananyag, amit a tanáraid feladnak az órákon? Hogyha szeretnél egy intenzív angol nyelvtanfolyam részese lenni, a BeHappy nyelviskola jóvoltából, akkor jelentkezz bátran!

Senki nem várja el a mindennapi kötelező megjelenést ugyanabban az időpontban, hiszen az szinte lehetetlen lenne. Ezért egy olyan módszert vezettek be, amivel Te rendelkezhetsz a saját időbeosztásod felett, ha az intenzív angol nyelvtanfolyam érdekel. A tanáraid kedvesek, segítőkészek lesznek, akik tapasztaltak és magasan képzettek.

Ha attól tartasz, hogy ez is olyan lesz, mint a suli, tehát egy tanár magyarázza majd az anyagot több tanulónk, akkor ne aggódj, mert a csoportos foglalkozásokat ötvözték a magánjellegű oktatással és ilyenkor több tanár is jelen van, ezzel válik még hatékonyabbá az intenzív angol tanfolyam.

Nem kell lépést tartanod a többiekkel, mert a saját ritmusod szerint haladhatsz lépésről-lépésre, így nem leszel kitéve annak a nyomásnak, amit az iskolában tapasztaltál. Nem kell ismét igazodnod a tanuláshoz, hanem az fog igazodni hozzád.