Kényelmes otthoni viselet a köntös

Puha köntös

Bizonyára sokunk vágya, hogy egy hosszú munkanap után vegyünk egy forró fürdőt, aztán pedig beburkolózzunk kedvenc fürdőköpenyünkbe és végre lazítsunk egy film megnézése közben. A finom fürdő, a puha köntös, a kényelmes otthoni papucs a mindennapok apró örömei.

Ezeknek az örömöknek úgy lehet a legjobban eleget tenni, ha minőségi kellékeket használunk. Egyiket a Deniztextil Kft. biztosítani tudja nekünk, hiszen prémium minőségű termékei között, a felnőtt női, férfi és gyermek köntös is megtalálható. Választhatunk a frottír vagy a pamutbársony változat közül, mindkettőnek az anyaga 100 % pamut, a különbség a kivitelezésben és az árban rejlik.

A pamutbársony sűrű szövésű frottír anyagból készül, aminek felszíne nyírógéppel van rövidre és egyenletesre vágva. Bár viszonylag drágább termékek készülnek ily módon, ennek a típusnak a puhasága és finom tapintása egyedülálló érzést nyújt. A gyermekeknek készült köntös mindegyike vidám színű és kapucnival van ellátva. Szinte mindegyik típusú köntös elérhető nagykereskedelmi mennyiségben is.