Az egyszerűen kezelhető fan-coil termosztát

Egyszerű kezelhetőség a  fan-coil termosztát segítségével

Egyszerű kezelhetőség a fan-coil termosztát segítségével

Annak köszönhetően, hogy hazánk a mérsékelt égövben helyezkedik el, gyakran lehet szükség egyes időszakokban fűtésre, miközben más hónapokban hűtésre. Érdemes lehet ezt már az építkezésnél figyelembe venni, és olyan eszközöket felszereltetni, amelyeket a fan-coil termosztát egy helyről képes vezérelni. A lakás méretétől függően szükség lehet több, különálló eszköz beillesztésére, de gond nélkül megoldható, hogy ezek ugyanarról a pontról vezérelhetővé váljanak.

Csupán néhány alapvető paraméterre van szükség ahhoz, hogy minden remekül működjön. A fan-coil termosztát ezekre egyszerűen képes. A be- és kikapcsolás, valamint az átváltás feladata fűtésről hűtésre is egyetlen gombnyomással megoldható.

Amikor hazaérkezünk az egész napos fárasztó munka után, és azzal szembesülünk, hogy a meleg nagyon beszorult a szobákba, elég lehet csupán néhány apró mozdulat a fan-coil termosztát paneljén, és perceken belül kellemes hűvösben lehet részünk. Ugyanez az eljárás megoldható olyan esetekben is, amikor éppen egy pár fokkal melegebbet akarunk elérni.