A polyrattan kerti bútorok valódi előnye

Kerti ebédlőasztal

Kellemes időben igazán pihentető a kertben ücsörögni. Amik igazán pihentetővé teszik ezt az időtöltést, azok a polyrattan kerti bútorok, ugyanis szembetűnően jól és esztétikusan néznek ki. Ennél azonban sokkal több előnyük van az egyszerű fa- és műanyag bútorokhoz képest.

Tulajdonképpen ezeknek a pozitív tulajdonságait sikerült ötvöznie a polyrattan kerti bútorok kitalálójának. Az egyszerű műanyag ellenáll a nedvességnek, hajlékony, strapabíró, ám egy idő után elszíneződik, elkopik és elég csúnyán mutat, mondhatni, gagyivá válik.

A fabútorok ennél sokkal markánsabb, természetesebb kinézettel rendelkeznek, amelyek jobban illenek a kert összképébe, viszont jobban ki vannak téve a nedvesség káros hatásának.

A polyrattan kerti bútorok ezzel ellentétben rendkívül strapabíróak, masszívak mégis könnyűek, ezért amikor nincs rájuk szükség, könnyen el lehet tenni az útból. Továbbá, a polyrattan kerti bútorok rendkívül jól néznek ki, könnyen tisztíthatóak és igazi mediterrán hangulatot teremtenek, a dizájnjuknak köszönhetően.