Jó móka a papírsárkány röptetés

Színes papírsárkányok

Amikor kint hét ágra süt a Nap és a tavaszi szellőtől hajladoznak a fák ágai, akkor eljött az idő a szabadtéri foglalkozásokra. A papírsárkány kiváló szórakozást biztosít kicsiknek és nagyoknak.

A gyerekek imádni fogják, amikor a magasba repíthetik a kedvenc mesefiguráikat. A felnőtteknek nagyszerű nosztalgiaélményt nyújt a papírsárkány eregetése, hiszen biztosan nagyon sokan játszottak annak idején ilyesmivel. A jateksziget.hu webáruházból többféle változatban rendelhető papírsárkány igazán kedvező áron.

Egy szülinapi zsúr igazi meglepetése lehet, amikor a gyerekek meghallják, hogy milyen remek mókában lehet részük. Garantáltan jobban le fogja őket kötni, mint a tablet és az okostelefonok nyomogatása.

Manapság már sokkal hamarabb ismerik meg a kicsik, hogy mi az érintőképernyő és fogalmuk sincs róla, mennyire jó papírsárkánnyal rohangálni. Azonban most megmutathatja nekik, hiszen egyszerűen meg lehet rendelni a jateksziget.hu weboldalról. Lehet akár Pókemberes, de igazán népszerű a Mickey egeres változata is.