A Trónok Harca már társasjáték formájában is elérhető, közel 5 órás egy meccs!

Trónok Harca társasjáték

A Trónok Harca sorozat hatalmas népszerűségnek örvend. Ennek tükrében nem csoda, hogy ma már lehetőség nyílik a Trónok Harca társasjáték megvásárlására. A második magyar kiadás megvehető a tarsasjatekrendeles.hu weboldalon, tehát az érdeklődőknek az itteni kínálatot kell átböngésszék. A játékban Westeros Birodalmának a megkaparintása a cél. Azonban hosszú út vezet a Vastrónig és a játékosoknak minden tudásukra szükségük lesz a céljuk elérése érdekében. A történet szerint Robert Baratheon király már meghalt, a királyné pedig a fiának követeli a trónt.

Azonban, az elhunyt király öccse is jogot formál a koronára, ezért komoly konfliktusra kell számítani. A Trónok Harca társasjáték szerint, északon a Stark-ház kezd el mozgolódni, a Vas-szigeteken pedig Greyjoy-ház szerveződik. Szinte törvényszerű, hogy mások is jogot formálnak a Vastrón elfoglalására. A jelek szerint, a háborút semmiképpen nem lehet elkerülni és a konfliktus kezd egyre jobban elmérgesedni. Nos, ember legyen a talpán, aki képes lesz elérni a kitűzött célt ebben a zűrzavaros időszakban.

Sajnos, a George R. R. Martin regényeinek történetére épülő Trónok Harca társasjáték megnyerése sem bizonyul majd egyszerű feladatnak. Három-hat játékosra lesz szükség egy partihoz. A komplex szabályrendszernek köszönhetően, izgalmas fordulókra lehet számítani. Több újdonságot is megfigyelhetünk, hiszen az előző kiadásban még nem voltak játékos paravánok, illetve „Csata hullámzása” nevű kártyák sem. Nem csoda, hogy az ötletes kellékeknek köszönhetően, a termék több díjban, illetve jelölésben is részesült. A Trónok Harca társasjáték a jövőben még több kiadással fog jelentkezni, a hatalmas sikerének köszönhetően.

Estéről-estére egyre többen ülnek le a tábla mellé azért, hogy megszerezzék a Vastrónt. Mivel most kedvezményes áron vehető meg a stratégiai játék, ezért érdemes élni ezzel a lehetőséggel. Ugyanakkor, a weboldalon a Trónok Harca társasjáték melett, más termékek is megvásárolhatóak. Érdemes körülnézni az újdonságok között is, hiszen rengeteg, ötletes játék áll a vevők rendelkezésére.