Több problémára megoldás a tolóablak

Tolóablak

Nagyon nem mindegy, hogy bizonyos helyiségekben milyen nyílászárók találhatóak. Gyakori probléma a megfelelő szigetelés mellett, a kellő hely hiánya is. Ilyenkor aztán nagy fejtörést okoz, hogy pontosan mit csináljunk. A melegebb és a hideg időszakban egyaránt fontos a szellőztetés, amit az egyszerű bukó funkció olykor nem lát el megfelelően. A megoldás az Amerikában jelentős hírnévre szert tett tolóablak.

Ez a kivitel egy csapásra megoldja több gondunkat. Ha éppen egy konyhapult mögött van elhelyezve a nyílászáró, akkor nem okoznak problémát a szárnyak a kinyitás alkalmával. A tolóablak teljesen biztonságosan alkalmazható. Remekül szigetel és a szellőztetésben is élen jár. Nincs még egy ilyen sokoldalú változat, amit ennyire kedvelni fogunk.

A nyugati stílus gyorsan beköltözhet hozzánk és megkönnyíti az életünket. Már csak az a kérdés maradt, hogy a tolóablak pontosan hol kapható kedvező áron? Az ablakos.hu oldalon mindent megtudunk erről a kivitelről. A beszereltetésével sem kell bajlódnunk, mert azt elvégzik helyettünk a cég szakemberei.