Szobai trambulinok, a mozgás játékos formája

Szobai trambulin

A fogyásnak, az alakformálásnak van játékosabb módja, mint egy hagyományos edzés. Szobai trambulin segítségével, ugrálva adhatjuk le magunkról a kilókat és még a gyermekeknek is egy jó szórakozást tud nyújtani. Rengeteg gyakorlatot találunk hozzá, hogy az edzéstervünk teljes legyen, csak kitartóan kell ezeket végezni.

Mielőtt belefogunk az ugrálásba, néhány szempontot mindenképp fontos szem előtt tartanunk. Ha szobai trambulinon ugrálunk, azt mindig a talpunk teljes felületével tegyük, hajlított térdekkel. Az ugrófelület azon részére, ami a rögzítést szolgálja nem szabad rálépni, csak ha nagyon muszáj.

A trambulinról ne ugorjunk le a talajra mert sérülést is okozhat, mivel a hirtelen a kemény talajra való érkezés fájdalmas lehet és balesetveszélyes. Amennyiben ezeket a szabályokat betartjuk, máris kezdődhet a játékos testmozgás a szobai trambulin révén! Hasizom, comberősítés, helyben futás és még nagyon sok opció van, de erre szakosodott edzéseket és edzésterveket is lehet találni az interneten.