Patkányméreg vagy ketrec, a lényeg a gyorsaság és a hatékonyság

Patkányméreg

Patkányméreg

Patkánnyal találkozni a saját lakásunkban, annak pincéjében, padlásán vagy egyéb kiegészítő épületében nem túl kellemes. Hiszen amellett, hogy nem valami kedves jószágok, amelyek az állatok iránti szeretetünket előhoznák, még komoly károkat is okoznak.

Ezért, miután valami nyomát látjuk annak, hogy patkány garázdálkodik a felségterületünkön, a patkányméreg lehelyezése egyre sürgetőbb. Ugyanis a patkányméreg az egyik leghatásosabb ellenszer, a mindent összerágcsáló, piszkot hagyó és fertőzéseket hordozó vendégeink ellen.

Lehet, hogy nem a leghumánusabb megoldás, de legalább biztos, hogy megszabadulunk általa a patkányoktól. Azonban, ha még ezen kártékony állatokkal sem szeretnénk ilyen erélyesen fellépni, akkor a patkányméreg mellett, számos más megoldás is létezik. Élve fogó ketrec, patkánycsapda számtalan modellben és típusban fellelhető, amelyekkel hozzá sem kell nyúlni az elfogott állathoz, hanem a szerkezet kinyitásával egyszerűen szabadon engedhetjük. Fontos azonban, hogy ez esetben jó messze engedjük el a lakóterülettől, különben visszatér és valamelyik szomszédunkat örvendezteti meg.