Kyocera nyomtató bővíthető funkciókkal

Forradalmi nyomtató

Egy nyomtatással foglalkozó vállalat esetében elengedhetetlenek az olyan munkaeszközök, amik gazdaságosan működtethetőek, akár naponta több órán keresztül.

A Kyocera nyomtató ECOSYS rendszerének kialakításával a tervezőknek sikerült megalkotnia egy igazán hatékony megoldást. Olyan fejlesztéseket építettek bele a készülékekbe, amikkel kisebb lett az energiaigény, viszont a hatékonyságot mégis megnövelték.

Emellett nem feledkeztek meg az olyan hasznos funkciókról sem, mint a hálózati csatoló, PostScript, illetve a PCL nyelvek, és még mindig egy alapkiépítésű modellről beszélünk, amihez járnak vonalkód és fontkészletek. A Kyocera nyomtató sikerének egyik titka talán az alkalmazkodás lehet.

Eleget tesz a különféle igényeknek, amelyek idővel folyamatosan változnak. Könnyedén növelhető a papírkapacitás, illetve a nyomtatási funkciókat is bővíthetjük, hogyha a szükség úgy kívánja. A Kyocera nyomtatónak nem okoznak gondot a különféle papírfelületek sem. Egyaránt kiváló minőséget produkál a finomabb felületeken, de jól teljesít az újrahasznosított, durvább papírok esetében is.