Ideális vízálló lepedő 90×200 cm változatban

Vízálló lepedő 90×200

Sajnos egyre több családban vannak olyan fekvőbetegek, akiket ápolni kell. Sok kellék szükséges a megfelelő ápoláshoz, illetve ahhoz, hogy a beteg kényelmesen pihenhessen. Ezek közé tartozik a vízálló lepedő 90×200 cm példánya is.

Ez a lepedő védi a matracot a nedvesség és a különböző szennyeződések ellen, ami nagyon fontos egy mozgásra képtelen beteg esetében. Remek minőségű gyógyászati gumis vízálló lepedő 90×200 méretben vásárolható meg a diszparna.com webáruház kínálatából. Ennek bőrbarát frottír a fekvőfelülete, az alja teljes mértékben vízhatlan speciális gumiból készült, légáteresztő, puha, kellemes tapintású. A baktériumok és a poratkák ellen is védelmet nyújt.

Hőálló is, 90 C fokon mosható. Komfortérzetet biztosít, felszívja a nedvességet inkontinencia esetén. Tartós ágyhoz kötöttség esetén meggátolja a felfekvés kialakulását. Szerezze be Ön is ezt a remek terméket, amennyiben beteget ápol, mert bizony nagy szüksége lehet rá! A vízálló lepedő 90×200 felszívja az izzadságot, amit elpárologtat.