Gyors internet Gödöllő területén

Megbízható internet Gödöllő környékén

Megbízható internet Gödöllő környékén

Az Invitelnél rengeteg csomag áll rendelkezésünkre, amelyekre elő tudunk fizetni. Az internet Gödöllő területén is elérhető. Az ajánlatokkal mindenféle célcsoportot igyekeztek megcélozni.

Hat különböző köteg közül lehet választani, ezek közül az Invitel hivatalos oldalán az egyik kiemelt a Kolibri M. Ez 10 Mbit/s sebességű internet ajánl fel, havi 3190 Forintért. Ez az összeg csak abban az esetben biztosított, ha az ajánlatot interneten keresztül rendeljük meg.

A hűségidő 24 hónapon, vagyis 2 éven át tart. Amellett, hogy a bekötés díjmentes, a vezeték nélküli internetről, a WIFI-ről gondoskodó routerről is a szolgáltató gondoskodik. Ajándékba pedig egy 90 napig érvényes vírusvédelmet kapunk. Ha elégedettek vagyunk a felkínált próbaidő után is a vírusirtó programmal, nem kell attól tartanunk, hogy többé nem vehetjük igénybe.

Továbbra is fizethetünk érte, plusz szolgáltatásként. Akár ezt, akár egy másik csomagot választunk, az E-számlával mindig kevesebbet fogunk fizetni. Az internet Gödöllő vidékén és Magyarország más városaiban is elérhető.