Az ideális nő tulajdonságai

Ideális nő tulajdonságai

Ideális nő tulajdonságai

Ízlések és pofonok, tartják sokan, de amikor egy férfit megkérdezünk, hogy milyen nőtípus tetszik neki, akkor a legtöbbjük a külső tulajdonságokat kezdi el sorolni. Ez természetesen nem fedi teljesen a valóságot, hiszen az ideális nő nem attól lesz ideális, hogy tökéletes a külseje, szőke vagy éppen barna a haja, stb.

Ráadásul a férfiak elvárásai is kortól, személyiségtől és neveltetéstől függnek. Álmodozni persze lehet modellkülsejű hölgyekről. De mit ér a külső, ha két értelmes szót nem lehet vele váltani?

Természetesen vannak fontos dolgok, ha a férfi komoly kapcsolatot akar, jogos elvárás a részéről, hogy a párja ápolt, rendezett legyen, adjon magára. Az ideális nő számára a nőiesség nem addig tart, amíg összeköltöznek vagy összeházasodnak.

Bár tudjuk, hogy a külső nem minden, de mégis ezeket vesszük észre leghamarabb és ha együtt élünk valakivel, akkor is fontos az ápoltság. A belső értékek ennél is fontosabbak. Az ideális nő okos, megbízható, megértő, kedves, gondoskodó és soha nem hisztis.