Akciós parfümök számos világmárkától

Akciós parfümök

A parfümiparban vannak olyan elismert vezetők, akiknek a hírnév és a népszerűség a sarkukban jár és már évek óta nagy sikerrel folytatják a tevékenységüket. Tökéletességüket nehéz vitatni és nehezen mondunk nemet, ha az akciós parfümök között felbukkannak ezek az illatok. Mégse essünk bele abba a tévhitbe, hogy bármelyik illatszer illik hozzánk.

Akciós parfümök vásárlásakor vegyük figyelembe azt az aranyszabályt, miszerint először ismerkedjünk meg az aromával, próbáljuk ki néhány órán keresztül a csuklón és miután az maximálisan kiteljesedett és az egész kompozíció érezhetővé válik, csak akkor térjünk vissza a boltba és vásároljunk egy egész üveggel.

Ellenkező esetben, nagy a valószínűsége annak, hogy az akciós parfümök megvásárlása csalódást okoz. Tanácsos egyszerre csak egy vagy két illattal megismerkedni az üzletekben. Ugyanis a harmadik vagy negyedik aroma megszagolása után, a receptorok többé már nem ismerik fel megfelelően az illatot, mert számukra a túl nagy választék kihívást jelent.