A diétás édességek jól jöhetnek otthon

A diétás édességek finomak

A diétás édességek finomak

Előfordul, hogy amennyiben túlzásba esünk az evésben és kicsit felraktároztunk magunkra belőle, érdemes lehet nekiállni egy tisztítókúrának. Ezt amúgy sem ártana minden évben elvégezni, az egészségünk érdekében. A diétás édességek sokat segíthetnek ebben, főleg olyankor, ha nagyon édesszájúak vagyunk és mindennapi étkezésünk velejárója a rendszeres fogyasztásuk.

Ez amúgy megszokott is lehet, mert sokszor az ebéd összetétele úgy néz ki, hogy első, majd második fogás és aztán jöhet a desszert. Természetesen itt nemcsak sütemények jöhetnek szóba, hanem akármilyen gyümölcsök is, de leggyakrabban mégis a tészták kerülnek az asztalra. Előfordulhat azonban, hogy nemcsak azért mert sokat szedtünk fel, hanem valami betegség miatt, az orvosok ráfognak minket egy kis fogyókúrára.

Ilyenkor jól jön, ha vannak otthon diétás édességek, amelyekkel mégis kiegészíthetjük kicsit a mindennapi étkezéseket, hogy ne legyenek annyira egyhangúak. A megszokás nagyúr lehet, és ha már megszoktuk, hogy az ebédet valamilyen finomsággal zárjuk, akkor erről nehezen lehet lemondani.