A csodálatos és egzotikus mediterrán növények

Mediterrán növények

Az egzotikus dolgokért szinte mindenki rajong, hiszen kicsit kizökkentik az embert a hétköznapok egyhangúságából. A mediterrán növények hazánkban is népszerűek, mivel a nyarat, a vakációt és a gyönyörű tájakat juttatják az eszünkbe. Szerencsére sokuk az itthoni, gyakran zord teleket is meglehetősen jól viseli, főleg, ha figyelmet fordítunk a gondozásukra.

A virag-online.hu webshop egyrészt megismerkedtet bennünket ezekkel, másrészt pedig az akár azonnali rendelésre is lehetőséget ad, hiszen a kínálatában számos ilyennel találkozhatunk. Mik is pontosan azok a mediterrán növények? Elsősorban a mediterránomból, vagyis a Földközi-tenger környékéről származó növényeket soroljuk ide, tehát az ottani klíma viszonyok teljesen megfelelnek a számukra.

A megfelelő gondoskodással a mediterrán növények közül sok Magyarországon és jól érzi magát. Némelyikül fagyérzékenyebb, míg bőven akadnak olyanok is, amelyek a telet is jól bírják. A webshopban lehet válogatni a szebbnél-szebb magnóliák, a fürtös hanga, a finom kiwi, vagy a datolyaszilva közül.