A zaj nélküli párátlanító

Párátlanító

Gyakran előfordul, hogy megjelenik a penész a ház egyik-másik szobájában, de leginkább a fürdőszobában. Ilyenkor az első gondolatunk, ami beugrik, hogy kifestetjük a lakást. Azt gondoljuk, hogy ezzel mindent megoldottunk.

Amikor újra megjelenik, akkor döbbenünk rá, hogy kár volt erre pénzt költeni. A valódi megoldást a párátlanító jelenti és nem a ház újrafestése. Miért? Mert a penész a magas páratartalom miatt alakul ki, ugyanis számára a nedves környezet a legideálisabb élettér.

Vagyis, ha a penészt véglegesen ki akarjuk lakoltatni, akkor a magas páratartalmat kell megszüntetni, mert így megszűnnek a számára kedvező életfeltételek. A levegő magas nedvességtartalmát a párátlanító segítségével szűrhetjük ki. Természetesen azzal tisztában kell lennünk, hogy állandóan kell használni, mert a pára is folyamatosan keletkezik.

A piacon számos párátlanító található, azonban érdemes a Trotec termékei közül választani, ugyanis a stílusos megjelenés mellett, a kiváló teljesítmény, a csendes működés, a takarékosság és a hosszú élettartam is a jellemvonásai közé tartozik.