A webshopnál is megvehető az LC4 boríték

LC4 boríték

A különféle légpárnás, buborékos belsővel bíró borítékok és tasakok igen kedvelt biztonsági termékküldő eszközökké váltak. Egyik legismertebb az LC4 boríték, amelyiket számos helyen meg lehet már venni, és nem csak a postán kapható.

Emellett ez igen nagy népszerűségnek örvend a csomagküldő cégeknél, sőt, magánszemélyek is szívesen szerzik be, hiszen tudják, ebben ténylegesen biztonságban érkezik majd meg a csomag. Az LC4 boríték tároláskor és küldéskor is remek kelléknek számít. Nem vitás, hogy az elterjedtsége és kedveltsége az anyagszerkezetéből ered.

Az LC4 boríték egyik egyedisége, hogy itt a fehér, nagy szakítószilárdságú anyag a tárgy alapanyaga. Ezt belülről egy légpárnás réteg béleli, amit sokan csak buborékfóliaként ismernek. Sok helyen az LC4 boríték több mint 10 egyedülálló méretben kapható. A nívót leginkább az igazolja, ha a kiszemelt darab megkapta az ISO minősítést.

Ez az eszköz megrendelhető a www.irodaszer-aruhaz.hu oldalról, ahol emellett kapható az LC5, LC6, A5 és TC4 változat is. Ezek egytől egyig strapabíróak.