Vonóhorog többféle autómárkához

Vonóhorog

Azok, akik szeretnék a szabadságuk alatt a rengeteg gyönyörű tájat a saját lakókocsijukkal bebarangolni, be kell szerezzenek pár kiegészítő eszközt. Mondani sem kell, hogy a vonóhorog elengedhetetlen, hiszen az a szerkezet fogja biztonságosan rögzíteni az autóhoz a lakókocsit.

Láthatjuk, hogy ennek a meglehetősen kisméretű eszköznek nagyon fontos szerepe van, természetesen érdemes mindenképpen egy nagyon megbízható és minőségi típus mellett dönteni. A kiváló kialakítás mellett, a könnyű felszerelhetőség sem elhanyagolandó szempont.

A Thule vonóhorog megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak, köszönhetően a kemény teszteknek, amelyeknek ezek a termékek alá vannak vetve. Az összes modell megfelel a nemzetközi R55 előírásnak, aminek számos szigorú kritériumai vannak.

A THULE / BRiNK vonóhorog és elektromos szett változatok minden esetben illeszkednek az adott autó gyári rögzítési pontjaihoz, tehát kifejezetten egy adott modellhez vannak gyártva. Olyan márkákhoz érhetőek el jelenleg, mint az Audi, BMW, Opel, Suzuki.