Univerzális fitness labda gyakorlatok a mindennapokban

Fitness labda gyakorlatok

Manapság már rengeteg olyan sporteszköz áll a rendelkezésünkre, amelyek segítségével könnyebbé és hatékonyabbá tehetjük az edzés folyamatát.

A fitness labda gyakorlatok sokszínűségéből és variálhatóságukból adódóan, remek lehetőséget nyújtanak az izmaink fejlesztésében és megerősítésében, javítják az egyensúlyérzékünket és a teljesítményt, tehermentesítik a gerincet. A fitness labda másik nagy előnye, hogy feldobja és megszínesíti az edzést, mivel a használata rendkívül szórakoztató, így a naponta ismételt gyakorlatok garantáltan nem fognak az unalomba fulladni, még hosszútávon sem. Ha ülőmunkát végez, esetleg gyakran tapasztal hát- és derékfájdalmat vagy gyógytornához alkalmazná a fitness labdát, a TheraBand termékei remek alkalmat biztosítanak erre.

A fordított felülés, a lábemelés hason fekve, a guggolás felugrással, a klasszikus fekvőtámasz mind-mind olyan fitness labda gyakorlatok, amelyeket bátran beépíthetünk az edzéstervünkbe. A labdák különböző méretben szerezhetőek be, testmagasságtól függően.