Töltsön el egy hosszú hétvégét a sárvári termálfürdőben!

sárvári termálfürdő

Sárvári termálfürdő

Nemcsak a magyarok, de az osztrákok sem tudnak betelni vele. A sárvári termálfürdő sokáig szinte naponta köszönthetett turistákat az osztrák szövetségi államokból, de manapság sokan inkább egy több napos úgynevezett wellness vakációt töltenek a gyógyfürdőben.

Ez valószínűleg annak tudható be, hogy az újonnan épített exkluzív szállodák és az olcsó, de nagyon rendezett szálláshelyek hosszabb tartózkodást tesznek lehetővé. A sárvári termálfürdőt a 2000-es évek elején építették meg a városban található régi gyógyfürdő közvetlen közelében.

Azóta folyamatosan felújítják és korszerűsítik, amire legutóbb 2010-ben volt példa. A nagy wellness részleg tovább népszerűsíti a létesítményt. A különböző terápiák, a masszázsok és a regenerációs kezelések, pihentetik és fiatalítják a testet. Annak érdekében, hogy több probléma is egy időben kapjon optimális kezelést, olyan kész ajánlat csomagok vannak, amelyek kiválóan alkalmasak a legkülönlegesebb kívánságok kielégítésére is.

A sárvári termálfürdő egyike a hangsúlyosan gyermekbarát gyógyfürdőknek. Az egész család kikapcsolódását szolgáló kalandmedencéken kívül vannak olyan gyermekmedencék, ahol a kicsik szórakozhatnak. A legkisebbek kedvetelésének biztosítására szinte állandó jelleggel zajlanak gyerekprogramok.

Külön zenés vagy mesés rendezvényeket is szerveznek, ahol a programokat vízben vagy a nagy szabadidős létesítményben tartják. A sárvári termálfürdő természetesen a wellness területén is szolgál speciális programokkal, így a szülők is pihentető délutánt tölthetnek el.