Tökéletes gondűző a kék pezsgő

Kék pezsgő

Végső soron az ember azért fogyaszt valamilyen italt, hogy jól érezze magát. Igaz ugyan, hogy a magyar ember örömében és bánatában is iszik, azonban a szomorkás pillanatokban azért fogyaszt szeszesitalt, hogy elfelejtse kesergésének a forrását. Mint a legtöbb alkoholos nedű, a kék pezsgő is gondűző, sőt egyenesen kedélyfokozónak is nevezhető, hiszen 11,5 százalékos alkoholtartalma hamar megteszi a hatását.

Az ember észre sem veszi és néhány pohárka kék pezsgő után annyira elszáll a bánata, hogy örömében az asztal tetején táncol és ő lesz a táncparkett ördöge. Persze nem arról van szó, hogy az ember féktelenül vedeljen és megállás nélkül gurítsa le egymás után a kék pezsgővel megtöltött pohárkákat, hiszen ennek semmi értelme nincs, mert csak rosszullétet eredményez.

Azonban mértékkel, ami két-három pohárkát jelent, nem ártalmas, sőt, valóban meghozza az ember hangulatát a bulizáshoz vagy egyéb kellemes és szórakoztató tevékenységekhez. Tehát, ha rossz a hangulata, akkor rendeljen egy palackkal!