Tekintse meg CAT kábel ajánlatainkat!

CAT kábel

CAT kábel

Minden Ethernet vezeték ugyanazt az alapvető feladatot látja el, amikor az eszközöket különféle hálózatokhoz, például az internethez csatlakoztatjuk. Ha valaha is vásárolt már ilyen terméket online, akkor valószínűleg észrevette, hogy a CAT kábel típusokat szinte mindig a Cat5, Cat6e vagy hasonló kategóriákba sorolják. A CAT kifejezés egyszerűen a kategória szó rövidítést jelenti és az azt követő szám jelzi azokat a technikai jellemzőket, amelyek alapján a vezetéket gyártották. Az általános szabály, hogy minél nagyobb szám található a CAT kábel nevében, annál nagyobb sebességet és magasabb frekvenciát képvisel MHz-ben mérve.

A legtöbb technológiához hasonlóan, az újabb modellek általában nagyobb sávszélességet támogatnak, ennél fogva nagyobb a letöltési sebesség és gyorsabb a csatlakozás. Ne feledje, hogy a hosszabb CAT kábelek lassúbb adatátviteli sebességet eredményeznek. Bár a személyes használatra vásárolt típusok ritkán haladják meg a 100 méteres jelet, ezt követően általában megkezdődik a sebesség csökkenése.

A kacsa-audio.hu webáruházban a mini USB átalakító is megtalálható

Szeretnénk felhívni a figyelmét egy kicsi, de hasznos eszközre. Ez nem más, mint az egyre közkedveltebb mini USB átalakító. Ez segít a mini USB kábel megfelelő csatlakoztatásában a micro USB eszközhöz. A kütyü hasznos lehet mindenkinek, akinek hordozható szerkezetei vannak. Rendszerint az ilyen eszközökkel egy készletbe micro USB adapter is tartozik, de nem mindig találunk a csomagban mini USB átalakítót. Az igazság az, hogy már most és a jövőben is egyre nagyobb igény lesz rá, ugyanis hasznos kiegészítője a töltőknek, valamint adatkábelként is használható.

Nem csoda, hogy népszerű kiegészítő a táblagépek, okostelefonok, egyéb ilyen csatlakozóval rendelkező eszközök tulajdonosai körében. Jól látható, hogy az adapter milyen sok modern eszközzel kompatibilis. A mini USB átalakító nagyon kicsi, ezért könnyebb elveszíteni, mint megtalálni. Könnyű azonban belehelyezni valamelyik készülék tokjába, sőt, akár a pénztárcába is. Ha nincs Önnél töltőkábel, akkor nagy segítséget nyújthat!