A targoncavezetői tanfolyam hasznára válhat

Több álláslehetőség a tanfolyam után

Bizonyos szakemberekre állandóan szükség van a munkaerőpiacon. Ezért targoncavezetői tanfolyam indul 2017. június 20-án. Ha legkésőbb öt nappal hamarabb jelentkezik, akkor ráadásul 5%-os kedvezménnyel elvégezheti.

A megszerzett szakképesítéssel nagyon sok területen el tud helyezkedni és a cégek is folyamatosan keresik a megfelelő, jól képzett szakembereket. A targoncavezetői tanfolyam elvégzéséhez szükséges a 8 általános osztály, valamint orvosi igazolás, ami szerint alkalmas a képzés elvégzésére, meg a nagykorú életkor is követelmény.

Nemcsak az általános ismereteket tanítjuk meg az oktatás során, ami mindenképp szükséges, hanem különféle speciális feladatok elvégzését is elsajátíthatja. Hogy a szükséges információk birtokába kerüljenek, elméleti és gyakorlati képzésen is részt kell vegyen, de természetesen a gyakorlaton van a hangsúly, hogy rutinosan kezelhesse a választott géptípust.

A targoncavezetői tanfolyam elvégzésekor egy írásbeli és szóbeli vizsga letétele szükséges, de a gyakorlati tudás megszerzését is bizonyítani kell.