Támogatja a fejlődést a Széchenyi kártya

Széchenyi kártya

Széchenyi kártya

A vállalatok csak akkor maradhatnak versenyképesek, ha a fejlődésre törekszenek. Azonban tőke hiányában ez nem olyan könnyű, ezért utána kell nézniük a finanszírozási lehetőségeknek.

A Széchenyi kártya elsősorban a kis– és középvállalatok szempontjából bizonyul előnyösnek, hiszen mentőövet biztosít a váratlan kiadások esetében. Nem muszáj a rendelkezésre bocsátott összeg minden forintját felhasználni, mert így alacsonyabb kamatot kell fizetni.

A Széchenyi kártya napi kamatozással bír, tehát a vállalatoknak ebből a szempontból is érdemes leadniuk az igénylést. Ehhez rendelkezniük kell egy teljes, lezárt üzleti évvel. Kizáró feltételt jelent a tartozás, éppen ezért a pénzügyeik rendezésére van szükség. Ezenkívül meg kell felelniük az üzletszabályzat egyéb feltételeinek is.

A cegeskalkulator.hu weboldal szerint a pénzintézetek hoznak döntést azzal kapcsolatban, hogy odaítélhető-e nekik a Széchenyi kártya. Ennek következtében érdemes kikérniük a szakemberek véleményét arról, hogy melyik bank jelenti a jó választást.