Szolizás minden nap: tényleg veszélyes lehet

Hollandimpex szolárium nagyker

Mindnyájan találkoztunk már olyan hölgyekkel, akik túlzásba vitték a szoláriumozást. A bőrük irreálisan barna volt a téli hónapokban. Ráadásul már igencsak láthatóvá váltak az arcukon a ráncok.

A pigmentfoltok sem kímélték őket, az anyajegyeik pedig aggasztóan néztek ki. A Hollandimpex szolárium nagyker szakértői szerint nem szabad túlzásba vinni a szoláriumozást és a napozást, mert ez a fent leírt problémákat eredményezheti. Azonban, észszerű mennyiségben egyáltalán nem árt a barnulás.

Ha valaki hetente egyszer fekszik be a kabinba, akkor semmi baja sem lesz. A Hollandimpex szolárium nagyker tapasztalatai alapján, minden vendég más, ezért nem lehet pontosan megmondani, hogy kinek mennyi időt szabad a mesterséges barnulással töltenie.

Egy tejfehér bőrű, szőke hajú hölgy nyilván kevesebbet szoláriumozhat, mint a kreol bőrű, sötét hajú társai. Eleinte időt kell szánni arra, hogy a test hozzászokjon a fényhez. A Hollandimpex szolárium nagyker szerint a leégés is elkerülhető, ha a csokibarna szín megszerzése fokozatosan történik.