Szolárium bérlés árak: ilyen nagyságrendekre számíthatsz

Ezen az oldalon ( https://www.hollandimpex.hu/informacio/infocsomag/szolarium-berles ) megnézheted, hogy mennyit tesz ki a szolárium bérlés díja.

Ha Te is régóta azon gondolkodsz, hogy nyitsz egy üzletet, ami egész évben hozná a vendégeket és a vásárlókat, akkor célszerű egy barnulásra alkalmas szalont berendezned. Ehhez nincs is másra szükséged, mint néhány megfelelő minőségű gépre. Ezen az oldalon ( https://www.hollandimpex.hu/informacio/infocsomag/szolarium-berles ) megnézheted, hogy mennyit tesz ki a szolárium bérlés díja. Amennyiben az oldalon nem találsz meg minden információt, ami a kérdéseidre választ adhatna, akkor keresd fel az ügyfélszolgálatot!

A sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek mindenben a segítségedre lesznek, hogy olyan szoláriumot hozhass létre, ahol a vendégek kellemes perceket tölthessenek el. Célszerű minden első alkalommal barnulni vágyó figyelmét a szoláriumozással járó veszélyekre felhívni. Akinek világos a bőre, annak az első használatnál maximum 5 perc barnulást engedélyezett. A tökéletes barnasághoz különböző barnító krémeket is ajánlhatsz. Természetesen kozmetikai kezelésekkel is kiegészítheted a szolgáltatásokat.