A szivacsmatrac kiválasztása lépésekben

Ideális szivacsmatrac

A szivacsmatracokat árusító webáruház arra specializálódott, hogy teljes körű segítséget nyújtson Önnek az ideális ágybetét kiválasztásához. Az oldal szakértői azt ajánlják, hogy először a szivacsmatrac keménységéről döntsön. Létezik normál, félkemény, kemény és extra kemény változat is, amelyekből az alapján érdemes választani, hogy melyik nyújtja a legnagyobb komfortérzetet.

Valamint azt is érdemes számításba venni, hogy ki, illetve kik fogják használni és milyen testsúllyal rendelkeznek. A következő szempont a szivacsmatrac huzatja, ami elmaradhat teljesen, de lehet micro szálas, Aloe Verás és bambuszos verziót is választani. Lehetőség van szteppelt huzatot igényelni, amiből szintén van Aloe Vera és bambusz bevonattal készült modell is.

Ezután következik a matrac vastagsága, ami szintén a komfortérzetet tudja növelni vagy adott esetben csökkentetni, tehát, aki nem ismeri a különbséget, annak érdemes egy bemutatóteremben kipróbálni, hogy mit tud az 5 centiméteres és mit nyújt a 20-25 centiméteres változat. A szivacsmatrac szélességének és hosszúságának kiválasztása csak az utolsó lépés, ugyanis ez már nem szól bele a nyugodt alvásba.