Szerelőcsavarral rendelhető ajtóhúzó

Ajtóhúzó

Ajtóhúzó

Vannak olyan esetek, amikor bizony nem lenne túl praktikus a kilincs használata, és inkább egy másik megoldásra van szükség. Ilyenkor kapóra jöhet az ajtóhúzó, amely praktikus kivitelben rendelhető meg az internetről.

A vevők dönthetik el, hogy milyen hosszú legyen a hozzá tartozó rúd, hiszen ez minden esetben egyedi lehet. A felszerelés egyáltalán nem nehéz a mellékelt szerelőcsavarnak köszönhetően. A termék harminc milliméteres átmérővel rendelkezik.

További előnynek számít, hogy az ajtóhúzó desingos kivitelben vásárolható meg az ekilincs.hu oldalon. Nem jelent gondot, ha egy üvegből készült ajtóra kellene feltenni a kiegészítőt, mert erre is lehetőség nyílik.

A szálcsiszolt, rozsdamentes acélfelület igazán strapabíró, és az ujjak sem hagynak rajta feltűnő nyomot. Az ajtóhúzó vásárlása esetében a furattávra is oda kell figyelni, mert ez igen komoly szerepet fog játszani a beszerelésnél. Szerencsére, a műveletre egyáltalán nem kell sok időt szánni. Az ajtóhúzó a későbbiekben igen sokáig használható lesz a remek minőségének köszönhetően.