Szép tartású babzsák párna

Babzsák párna

A szép és puha párnákat mindenki szereti a lakásában. Nemcsak jó rajtuk pihenni, de mutatós elemei is az otthonoknak. A babzsák párna esetében ez fokozottan helytálló kijelentés, mivel jól néz ki és praktikus is.

De miért éppen babzsák? A hangsúly ebben az esetben a töltőanyagon van, a polisztirol gyöngyöcskék ugyanis számos kiváló tulajdonsággal rendelkeznek. Sokszor egy esztétikus párnát éppen a tölteléke miatt teszünk vissza inkább a polcra.

A tollpárnákat nem mindenki kedveli, ráadásul sokaknál allergiát is válthatnak ki. A poliészter töltőanyag, ha nem jó minőségű, hamar összecsomósodik, a párna pedig csúnya, használhatatlan lesz.

A babzsák párna rugalmas, a tartása kiváló, sokáig szép marad. A babszem.hu webáruházban megvásárolható termékek is ilyenek, az itt kapható babzsák párna típusok bármelyik szobát feldobják. A vásárlók rengeteg szín közül választhatnak, a klasszikus formájúak mellett, óriás szív alakú párnák is vannak. Lepjen meg valakit karácsonyra egy-két ilyen modern kiegészítővel!