Számtalan szín és minta lehet a beltéri ajtókon

Beltéri ajtók

A mindennapi életben nem is veszünk tudomást az elénk táruló akadályokról, amelyek helyiségeket választanak el egymástól. Természetesnek vesszük, hogy ajtók és ablakok vesznek körül bennünket. A beltéri ajtók érthető módon fontos szerepet játszanak az ingatlanok esetében. Egyrészt biztonságot nyújtanak, másrészt átjárást biztosítanak egyik helyről a másikra.

Továbbá, zárhatóvá teszik a szobákat a hang terjedését megakadályozva. A beltéri ajtók óriási választékban állnak rendelkezésre, így sokaknak gondot okoz a megfelelő típus kiválasztása. A szabványos méreteken túl, amiből csak néhány van, egyedi méretben is rendelhetőek a beltéri ajtók, igény szerint.

Anyagukat tekintve fa, illetve préselt-, rétegelt lemez, amit műanyag fóliával vonnak be, vagyis laminálnak. Ez végtelen szín, minta és árnyalat megalkotását teszi lehetővé, így óriás választékot biztosítva a vásárlóknak. A beltéri ajtók ízlésesen a falak és padló burkolat színével kell egyezzenek, ezért nagyszámú a variációk száma. Ember legyen a talpán, aki ebből a megfelelőt könnyen kiválasztja!