A szálkásító étrend jó formába hoz

A fehérjedús ételek segítik az izomnövekedést.

Sokan vágynak nagy és kidolgozott izmokra. Viszont a testi adottságok eltérőek, ezért hiába érjük el az izomnövekedést, a részletek mégis függöny mögött maradnak. A szálkásító étrend megmutatja a fáradságos munka eredményét, amit kemény edzés során értünk el.

A titka csupán annyi, hogy vékonnyá kell tennünk a bőr alatti zsírréteget, ezáltal fognak körvonalazódni az izmok. Ehhez, természetesen, folytatni kell az edzést, és ki kell alakítani a szálkásító étrend menetét.

Kevesebb szénhidráttal és zsírbevitellel egyszerűbb lesz elérni a kívánt formát. Viszont a fehérjeadagot növelni kell, mivel ez sokban segít az izmok fejlődésében. Ezt megtehetjük, hogyha fehérjedús ételeket fogyasztunk, úgy, mint a halfélék, tojás, csirkemell.

Viszont ez gyakran nem elég, mert ha kiszámoljuk, hogy a testsúlyunkhoz képest ezekből mennyit kéne elfogyasztanunk, akkor igen nagy mennyiséget kapnánk. Szerencsére, a szálkásító étrend a fehérjeporok segítségével sokkal hatékonyabbá tehető. Ezzel nagy koncentrációban vihetünk be fehérjét a szervezetünkbe.