Sürgősen szükséges a szélvédő javítás

Szélvédő javítás

Murphy törvényei szerint, mindig a lehető legrosszabbkor történik meg a baj. Így fordulhat elő, hogy sajnos egy felpattanó kavics miatt szükségessé válik a szélvédő javítás.

Kevesen tudják, hogy ilyenkor nagyon elővigyázatosnak kell lenni, különben az apró repedés sokkal terjedelmesebbé válik. Ebben az esetben pedig már lehetetlen a szélvédő javítás, mivel azonnali cserére lesz szükség. Baj esetén azonnal tárcsázni kell a +36 70 610 8427-es számot!

A szakértők minél előbb a helyszínre sietnek és egy speciális szerkezet segítségével helyrehozzák a megrongálódott szélvédőt. A szolgáltatás 4 ezer forinttól kezdve elérhető. Körülbelül 20 percet kell szánni a sérülés helyrehozatalára. A szélvédő javítás előtt érdemes letakarni a kavicsfelverődés nyomát, hogy ne menjen bele szennyeződés.

A honlapon sokkal több információ található a törések típusairól, ezért mindenképpen érdemes ide ellátogatni. A szélvédő javítás előtt nem ajánlott lemosni, mert így a szakemberek nehezebben tudják elvégezni a feladatukat.