Supinált cipő a hideg időkre

Supinált cipő

Ha olyan minőségi lábbelit keres a gyermekének, ami kellő védelmet nyújt a hideg ellen, ugyanakkor a lábak megfelelő fejlődését is támogatja, akkor látogasson el a lurkocipo.hu oldalra! Itt a supinált cipő rengetegféle modellje megtalálható, közöttük bakancsok és csizmák is.

Ezek a supinált cipőre jellemző kialakítással bírnak, vagyis a sarokrészük bentről kifelé kissé meg van döntve, hogy ezzel segítsenek a még fejlődésben lévő ínszalagoknak a helyes szögben tartani a bokát és sarokcsontot. Ugyanakkor, a téli viszontagságokra is kellően fel vannak készítve, így a gyerkőc lába biztosan nem fog megfázni és többórás hóban taposás után sem lesz vizes.

Ezek a legfontosabb tényezők egy téli lábbeli esetében, természetesen amellett, hogy kényelmesek és a fejlődő csontozatnak is megfelelőek. Szerencsére, a hideg időkre tervezett supinált cipő mindezt egyszerre tudja biztosítani, így ha ilyen modellt választ, akkor nem kell aggódjon a lurkó egészségéért. Nyugodtan szánkózhatnak, hógolyózhatnak és gyalogolhatnak mínusz fokokban, mert a szeme fénye biztonságban lesz.