Supinált bakancs a kicsiknek

A supinált bakancs gyerekek számára

Supinált bakancs gyerekek számára

Mivel a kisgyermekek lába és egész teste sokkal gyorsabban fejlődik, ezért a számukra gyakrabban kell ruhát és lábbelit cserélni. A supinált bakancs ajánlott karácsonyi ajándéknak is, mert ennek a csöppség is biztosan örülni fog.

Ebben a lábbeliben a lurkók lába biztosan nem fog megfázni vagy esetleg megázni, mert a lábbeli teljes egészében bőrből készült és amint azt tudjuk, ez az anyag sokkal kevésbé engedi be a nedvességet. A supinált bakancs igazi minőségi termék és ezért is ajánlott ajándékba adni. A supinált technológia egy újfajta megoldás és tulajdonképpen, amelyik cipő ezzel az eljárással készül, arra bátran lehet mondani, hogy ortopéd modell.

A lábbeli készítése során, a sarokrészt 4,5 milliméterrel megemelik, így a boka és a lábfej nem tud befelé süllyedni. A supinált bakancs többféle méretben is rendelhető, azonban ez típustól függ. Mielőtt beletennénk a virtuális kosárba, előtte be kell állítani a kívánt méretet. A supinált bakancs bélése puha szőrme, ami a leghidegebb időben is melegen tartja a lábakat.