Stria elleni krém a ragyogó bőrért

Stria elleni krém

Leginkább női problémák a striák, habár előfordulnak a férfiaknál is. Megjelenésének okai között említhető a serdülőkor, a hormonális változások, a testtömeg gyors változásai, amelyek a bőr elvékonyodását, rugalmasságának elveszítését és a striák megjelenését eredményezik.

Azonban a gondok jelentősen enyhíthetőek a stria elleni krém használatával, ami a terhes nőknek is ajánlott. Ugyanis a bőr területe számottevően nő a terhesség alatt és szükség van a megfelelő ápolásra annak érdekében, hogy megőrizze a rugalmasságát. Kétféle stria elleni krém is megvásárolható a szepsegbirodalom.hu webáruházból, az egyik éjszakai regeneráló, a másik pedig a nappali hidratáló változat. Ezek együttes alkalmazásával garantált az óhajtott végeredmény.

Elősegítik a károsodott szövetek gyorsabb regenerálódását, valamint halványítják a már meglévő stria csíkokat. A stria elleni krém használatával a bőr sokkal szebb, ragyogóbb és egészségesebb lesz. Lassan itt van a strandszezon, ezért vásárolja meg Ön is ezt a krémet, ha szüksége van rá!